Wij bouwen evenementen voor JOUW…

Motiveer en breng je  medewerkers dichter bij mekaar door middel van evenementen die de teamgeest stimuleren en inspireren tot groei. Of het nu gaat om personeelsfeesten, gerichte vergaderingen, impactvolle kick-offs, gezamelijke teambuildingservaringen, unieke incentives of hartverwarmende familiedagen, wij organiseren evenementen die je collega’s dichter bij elkaar brengen dan ooit tevoren.

Verhoog je bedrijfsresultaten met zorgvuldig uitgewerkte evenementen die het verschil maken. Van impactvolle congressen tot productieve salesmeetings, strategische bedrijfsevenementen en indrukwekkende awardshows, onze evenementen worden zorgvuldig afgestemd en sluiten steeds nauw aan bij jouw zakelijke doelstellingen.

Versterk de positie van je merk met events die in het oog springen. Onze expertise in het creëren van onvergetelijke productlanceringen, opvallende PR-evenementen, sterke roadshows en levendige beurzen zorgt ervoor dat je verhaal een blijvende indruk nalaat.

Gimv-min

YOUNG PROFESSIONALS EVENT

GIMV stelde ons voor een uitdaging: hun doorgaans strakke imago voor één dag wat losser maken. De opdracht was om een thank you event te organiseren die zowel levendig als uniek was.

We brachten iedereen onder in een Bjorn Borg Retro Sport-wereld. Zweetbandjes en retro sportkleding creëerden meteen een gevoel van samenhorigheid, die op de proef werd gesteld tijdens petanque- en cornholewedstrijden. Een heerlijke walking dinner vergezeld door zomerse beats versterkte de ontspannen sfeer verder. Het werd een onvergetelijke avond, waar nog lang over gesproken zal worden…

Video afspelen

150Y ATLAS COPCO

150y Atlas Copco werd een onvergetelijk weekend dat de rijke geschiedenis verder zou kleuren. Voor deze bijzondere gelegenheid toverden we een lege wei om tot een bruisend festivalterrein. De festiviteiten duurden tien dagen lang en zorgden voor unieke herinneringen. Te midden van dit alles kwam de geschiedenis van Atlas Copco tot leven in de ‘Home of Industrial Ideas’ expo, waar gasten 150 jaar innovatie konden verkennen.

Dank aan Atlas Copco voor het ons toevertrouwen van deze mijlpaal! Op naar nog vele memorabele jaren!

150y
SpicyTalks

SPICY TALKS

Chili Publish’s jaarlijkse internationale evenement, Spicy Talks, vond in 2022 plaats in België. We organiseerden deze tweedaagse conferentie in Brussel voor 200  gasten en klanten. Van een straffe productlancering tot levendige netwerk momenten, ons team organiseerde elk detail.

Met plenaire sessies, product reveals en technische trainingen en een party op het programma werd het event vooral een hartverwarmend weerzien van klanten, partners en collega’s.

Video afspelen

COMPRESSOR TECHNIQUE SUMMIT

Het ‘Rise To The Occasion’ event bracht 250 Atlas Copco CT Managers van over heel de wereld samen in Antwerpen. Gedurende drie dynamische dagen hebben we een fantastisch evenement georganiseerd. Dansacts werden ingezet om thema’s te duiden, een 270° projectie zorgde ervoor dat de plenaire sessies onvergetelijk werden en er waren diverse breakout-sessies voor diepgaandere discussies. Met een indrukwekkende tevredenheidsscore van 9,3/10 resulteerde het evenement in inspirerende gesprekken, waardevolle netwerking en een enthousiaste call-to-action.

CT
MEXS
Video afspelen

MEXS EXPERT SUMMIT

In September 2022 organiseerden we voor Merz Aesthetics de MEXS 2022 conferentie in Tilburg. Gedurende twee dynamische dagen kwamen 150 plastisch chirurgen, esthetische artsen en sales managers samen voor interessante presentaties, interactieve workshops, live sessies en netwerken. In het elegante Van der Valk Hotel creëerden we een straffe ervaring die esthetiek en innovatie samenbracht. Plenaire sessies zorgden voor inzichten, speeddates voor connecties en chirurgische sessies voor precisie. Een unieke tweedaagse reis die onze kijk op esthetiek veranderde.

OPENING TRAINING CENTER

Een gloednieuw trainingscentrum bouwen, maar de opening niet kunnen vieren vanwege een pandemie: dat overkwam onze klant Alcon. Na twee jaar was het tijd om dit recht te zetten! We zorgden ervoor dat het trainingscentrum een feestelijk tintje kreeg en openden het in aanwezigheid van klanten, de burgemeester en andere stakeholders. Het moest indruk maken, en dat deed het zeker!

OpeningTrainingCenter